Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,11 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJYk
Moje poznámka
Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJYk
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 59 minutami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 1 hodinou
Ohavečské brambory
Dycky před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 5 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 5 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 6 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 7 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pohankový mlýn frenštát p.r. šmajstrla,
pohanková kaše pro děti,
obilná kaše recept,
domácí pohanková kaše,
pohanková kaše,
obilné kaše,
recept na pohankovou kaši,
pohanková kaše instantní recept,
pohanková kaše instantní recepty,
obilne kase recepty,
pohanková kaše pro miminka - recept,
pohanková kaše recept,
pohanková kaše instantní,
obilné kaše recept,
instantní pohanková kaše recept,
pohanková kaše bez mléka,
instantni pohankova kase,
jak připravit pohankovou kaši,
recepty na obilné kaše,
pohanková kaše šmajstrla
Suroviny:
mléko obilné,
kaše pohanková,
máslo,
rozinky,
ořechy piniové,
med,
skořice
Komentáře (13)
No a aby jste to zlato, co v sobě pohanka má, rutin, využili jak se má, je třeba pohanku konzumovat se syrovou zeleninou či ovocem. Vitamín C totiž účinek násobí.
My pohanku dodáváme do Pohankového mlýna ve Frenštátu p. R., je to totiž jediný mlýn u nás, který jí zpracovává šetrně, tak jak se má a navíc velice dbají na to, v jakém stavu jí dodáme. ( jinak www.pohankovymlyn.com ), mají i e-shop. No a také vydali kuchařku, není drahá zkuste jí.
A ještě si dovolím přidat jednu radu, kupujte jen světlou, nikoliv červenou pohanku, ta se totiž loupe při teplotách nad 200°C no a to je úplné znehodnocení tohoto pokladu.
Jinak se prosím nehádejte
No a kdyby Vás o pohance ještě něco zajímalo, ozvěte se.
P.S. Nikto ti nevnucuje svoj spôsob stravovania, tak nevnucuj ani ty svoj.
lencas: Dietnější ano, kdyby tam nebylo máslo. Med nevadí!!
Tvůj blog rozhodně navštívím!
jen dotázek to jsou receptíky zdarvé asi ,ale i dietnější?