Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuskusovo-vajíčková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 254 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny35,67 g
Tuky95,24 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 639 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy3,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vajíčka uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme do misky. Krok 2: Ve druhé misce si ušleháme povolené máslo se sýry, namočíme si kuskus a hotový necháme vychladnout. Krok 3: K ušlehanému máslu se sýrem přidáme nastrouhaná vajíčka, kuskus, nakrájenou cibulovou nať, posekanou pažitku, kopr, tatarku, pečlivě promícháme, opepříme a osolíme.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Upekla jsem dalamánky a tak jsem přemýšlela o pomazánce, která tu ještě taková není-vyzkoušejte, je dobrá!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/17rG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/17rG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-O že jsem sem nenakoukla dřív, také jsem dnes dělala dalamánky z "chlebového" těsta a k nim jsem vymyslela pomazánku - ale jen "vajíčkovou" ale ta Tvoje s kus-kusem je super:yes::yes:

velmi zajímavé:-O:-O kuskus v pomazánce.. kdo by to řek:-O:-? a jak mu to tam sluší;-):-D:yes: a dalamánky jsou boží:-K:yes::yes:

Domácí dalamánky super!! Kuskus moc nemusím, člověk si nevybere:-S, já mu nějak nepřišla na chuť stejně, jako třeba rukole. Ale ty máš ode mne boda už za ty dalamánky!:-))

Také chválím Bibinko, ta se Ti povedla, Ty jsi šikulka a já ji ukládám:-K:yes:

Děvčata, moc vám děkuji, byl to momentální nápad a dost mě překvapil svojí chutí i konzistencí:-K:yes:

to je perfektní Jani :-p:-p:yes::yes::-K

:yes:líbí..:-K:-K:-K

Zajímavý nápad kuskus do pomazánky. Zvětší i objem a nezmění chuť:yes::yes:+

aisha: Také se mi ten nápad líbí, zkusím. A zrovna do vajíčkové skvěle zapadá.... :yes:

Zajimavy napad pridat kuskus do pomazanky..:yes::yes:

Pomazánka vypadá moc dobře:-*Kuskus jsem ještě do pomazánky nikdy nepřidávala.Měla jsi,Bibinko,moc fajn nápad:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
pomazánka s kuskusem, kuskusovápomazánka, kuskusovápomazánka, buskus, vajíčková pomazánka s kuskusem, pomazanka z kus kus, nápady na pomazánky, pomazanka s kus kus, pomatánka z kuskusu, pomazánka kus kus, pomazánka kus-kus, pomazanka s skuskusu, kopr v pomazánce, pomazáka z kuskusu, pomazáka z kuskusu, zdravé pomazánky z kuskusu, cibulová pomazanka s vajíčkem, kuskus péomazánka recept, kuskus jako pomazánka, pomatánka z kuskusu

Suroviny:
vejce, máslo, sýr tavený, kuskus, tatarská omáčka, nať cibulová, pažitka, pepř, kopr, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu