Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 217 kJ / 4 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,23 g |
Tuky | 146,17 g |
Vláknina | 138,17 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 487,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Moje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 23 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 23 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno 17. 10. 2025 17:28:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 10 minutami
Hovězí guláš
dejvi01 před 13 minutami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 22 minutami
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 36 minutami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 47 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 3 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s cizrnou,
mail jaj.co loc:cz,
kruti krk recept,
krůtí krky recepty,
recept file po jordánsku,
krůtí krk,
maso s cizrnou,
kruti krk recepty.cz,
ovce krk recept,
kardamon s cizrnou,
maftoul,
recept cizrna kruti,
mail jaj co loc:cz,
kruti krk recepty,
recepty na krůtí krky,
maso na cibuli a cizrna
Suroviny:
krky krůtí,
cizrna,
soda jedlá,
cibule,
kardamom,
koření nové koření mleté,
sůl,
pepř,
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Krom oprazenych malych cibuliek sa dava aj mrkev na kousky, libanoncania davaju aj por napriklad a korenie nove korenie, kurkuma, skorica..ja osobne davam este feferonku a paradajky na stvrtky..a maftul s celozrnej psenice ten tmavsi a je aj vonavejsi..ahooj :))
Ja mam maslo moc rada, priste zkusim maso i cibuli orestovat. Jen dotaz, restuje se to syrove nebo az po uvareni?
www.tasteofbeirut.com/2011/11/maftoul/
Matfunyje sa to nazyva a cibulky male cele sa opekaju na troske masla/ghee, pak maso..
..ale aj tak to mas
Jana Remkova: Jani, jsi muj clovek, jen tak s horcici..