Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 217 kJ / 4 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,23 g |
Tuky | 146,17 g |
Vláknina | 138,17 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 487,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Moje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 30 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 34 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s cizrnou,
mail jaj.co loc:cz,
kruti krk recept,
krůtí krky recepty,
recept file po jordánsku,
krůtí krk,
maso s cizrnou,
kruti krk recepty.cz,
ovce krk recept,
kardamon s cizrnou,
maftoul,
recept cizrna kruti,
mail jaj co loc:cz,
kruti krk recepty,
recepty na krůtí krky,
maso na cibuli a cizrna
Suroviny:
krky krůtí,
cizrna,
soda jedlá,
cibule,
kardamom,
koření nové koření mleté,
sůl,
pepř,
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Krom oprazenych malych cibuliek sa dava aj mrkev na kousky, libanoncania davaju aj por napriklad a korenie nove korenie, kurkuma, skorica..ja osobne davam este feferonku a paradajky na stvrtky..a maftul s celozrnej psenice ten tmavsi a je aj vonavejsi..ahooj :))
Ja mam maslo moc rada, priste zkusim maso i cibuli orestovat. Jen dotaz, restuje se to syrove nebo az po uvareni?
www.tasteofbeirut.com/2011/11/maftoul/
Matfunyje sa to nazyva a cibulky male cele sa opekaju na troske masla/ghee, pak maso..
..ale aj tak to mas
Jana Remkova: Jani, jsi muj clovek, jen tak s horcici..