Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,60 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 386,20 g |
Postup přípravy
Je dobře všechny suroviny nechat tak hodinu v jedné místnosti, aby měly stejnou teplotu.
Místo sušeného droždí je možné nadrobit do těsta půlku kostky čerstvého droždí, v tom případě přidávám necelou čajovou lžičku cukru.
Mouku lze použít pšeničnou hladkou, či namíchat s žitnou chlebovou a grahamovou, nic se tím nepokazí.
Do těsta často přidávám semínka lnu, sezamu, dýňová loupaná semínka, semínka slunečnic, fantazii se meze nekladou.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Moje poznámka
Kmínový výborný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg2M
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 46 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na chleba z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny recepty,
kmínový chléb z domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty,
chleba z domácí pekárny recept,
kmínový chleba z domácí pekárny,
recept chleba z domácí pekárny,
domácí chleba z pekárny,
recept na chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna chleba,
recepty na domácí chleba z pekárny,
domácí chléb z pekárny,
recepty domácí chleba do domácí pekárny,
kmínový chléb z pekárny,
chléb s domácí pekárny recept,
chleba z pekárny,
recept na domácí chléb z domácí pekárny,
recepty na chléb z domácí pekárny
Suroviny:
podmáslí,
sůl,
ocet,
olej,
mouka,
droždí sušené
Komentáře (14)
Foto je totožné, jenže já jsem recept vložila asi o čtvrt roku (cca) dříve!
Proti mně hraje fakt, že pod tím fotem, které je stejné se podepsala redakce a to už jsem to dávno měla zveřejněné. Tak tohle ale nechápu.
Redakci bude věřit každý, ale jak jsem od nich já mohla kopírovat něco, co oni vložili za asi - nevím teď jistě, ale všude jsou data - po mně????
Dělám hodně z podmáslí, i z piva, když byla pekárna nová, tak jsem experimentovala jak o život, moc mne to bavilo!
A děsně miluji semínka všeho druhu, jednou si tam asi nasypu ptačí zob!