Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 430 kJ / 1 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,91 g |
Tuky | 93,25 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 122,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXDO
Moje poznámka
Závitky z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXDO
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 19 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkové hrnkové lívanečky
Marceval před 5 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
suchfr před 20 minutami
Babiččina čočková polévka
Standby před 32 minutami
Šunkofleky se sýrem
Olgabo před 38 minutami
Kulajda z lesních hub
Marketa75 před 1 hodinou
Zastřené vejce
Marketa75 před 1 hodinou
Španělský ptáček
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
VaclavKo před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
petr.matej před 2 hodinami
Klasické palačinky
jtrecepty před 2 hodinami
Tématické fráze:
cinsky zavitek,
jak upravit čínské zelí,
čínské zelí,
mleté maso v čínském zelí,
čínské zelí recepty,
recepty z cínskeho zelí,
čínské závitky z mletého masa,
pravé čínské zelí,
zavitky v zeli,
čínské zelí a mleté maso,
činske zelí recept,
čínský závitek recept,
cisnke závitky,
co vařit z čínského zelí,
zavitek ze zelí,
závitek z čínského zelí,
mlete maso závitky z čínského zelí,
mleté maso, čínské zelí,
recept čínský závitek,
čínské zelí s rýží
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
vejce,
koření na mleté maso,
zelí čínské,
protlak rajčatový,
voda,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (4)