Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 500 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 15,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem.
Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi.
Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Moje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 33 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 41 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
moravsky řizek,
servírování řízků,
jehlice na maso,
moravský plněný řízek,
plněné řízky z krkovice,
plněný řízek,
vepřový moravský řízek top recepty,
veprove rizky plnene uzenym,
vepřové řízky plněné uzeným masem,
do čeho zabalit smažené řízky,
plněné řízky,
veprovy moravsky rizek,
hrbatý řízek,
smažené plněné řízky vepřové,
moravské uzené řízky,
řizek.moravsky,
řezen plneny,
řízky z moravského uzeného masa,
maso na řízky
Suroviny:
řízek vepřový,
uzené moravské,
česnek,
sýr tvrdý,
olej,
pepř,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (10)
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.