Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 500 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 15,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem.
Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi.
Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Moje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 2 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
moravsky řizek,
servírování řízků,
jehlice na maso,
moravský plněný řízek,
plněné řízky z krkovice,
plněný řízek,
vepřový moravský řízek top recepty,
veprove rizky plnene uzenym,
vepřové řízky plněné uzeným masem,
do čeho zabalit smažené řízky,
plněné řízky,
veprovy moravsky rizek,
hrbatý řízek,
smažené plněné řízky vepřové,
moravské uzené řízky,
řizek.moravsky,
řezen plneny,
řízky z moravského uzeného masa,
maso na řízky
Suroviny:
řízek vepřový,
uzené moravské,
česnek,
sýr tvrdý,
olej,
pepř,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (9)
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.