Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,35 g |
Tuky | 97,16 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 51,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB0L
Moje poznámka
Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB0L
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 8 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 18 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 37 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
žampionový salát se anglickou slaninou,
co je lepší polévka nebo salát?,
polevka s hermelínový salát,
žampionová polévka,
polévka se zelím a hermelínem,
dobrá žampionová polévka,
polévka slaniny,
cuketová polévka s hlávkovým salátem,
kyselina listova anglicky,
hermelínový salát-žampiony,
polevka na slanině,
kyselina listová v hermelínu,
polévka se smaženými žampiony,
hermelinova s zampionami,
polévka slanina,
www salatova polevka sk,
polevka z hlavkoveho salatu,
těstovinový salát s hermelínem a žampiony,
varit se zampiony,
hermelín ve slanině
Suroviny:
salát,
brambory,
slanina anglická,
žampióny,
cibule,
česnek,
sýr hermelín,
koření polévkové,
vývar zeleninový,
máslo,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (21)
"...že salát si téměř zcela zachoval tuhost..."
Opravdu je salát po povaření tuhý?
No, za slůvko "téměř" se schová téměř všechno
U nás se polévce se salátem říká "Šráková"