Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,85 g |
Tuky | 11,80 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 407,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Moje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 25 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 41 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb,
domaci chleba,
chleb ze syrovatky,
chleba se syrovátkou,
chléb se syrovátkou,
chleba ze syrovátky,
recept na chleba,
syrovátka recepty,
recept na domácí chleba,
co se syrovátkou,
domáci chléb recept,
recepty ze syrovátky,
syrovatka recept,
recept na domácí chléb,
domácí chleba recept,
pečení se syrovátkou,
recepty se syrovatkou,
recepty na domácí chléb,
recepty na chleba,
syrovátka chleba
Suroviny:
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
syrovátka,
voda,
kmín drcený,
droždí,
sůl
Komentáře (37)
Syrovátku mám z lučiny, takže asi budu péct o duši, protože ta má u nás úspěch a spotřebe stoupá.
Aisho, děkuji za oba recepty.
Měla jsem cca 300ml syrovátky, takže jsem podle receptu dodala 200ml vody a místo žitné celozrnné dala chlebovou
Peču takové chleby v nádobě k pomalému hrnci na pečícím papíru 30 min na 230°C a 20 min na 200°C, když se mi zdá, že by mohl moc ztmavnout
dexulka: Opet jsem pekla 30 a 30 minut..jeste by mozna pomohlo, pecu na horni a dolni ohrev. Nebo zkuste 30 minut pect zakryte pri 230 stupnich, pak snizte teplotu a odkryte dopekejte..
krups: Testo je lehce ridsi konzistence, kdyz naklonim misu s testem, pomalu se sune ke strane a kdyz ho po vykynuti prendam na pracovni plochu, krapet se rozleva do stran..