Postup přípravy
Krok 1: Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Moje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená dýně
Agliooglio před 7 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 47 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 5 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík v trojobalu,
králík recepty,
recept na králíka,
predni nohy z kralika,
králičí přední nohy recept,
králík jak ho vykostit,
kralici nohy recept,
recepty z králíka,
jak upravit králíka,
králičí nohy,
králičí přední nohy,
recepty na králika,
jak vykostit kralika,
kralici kytky,
králičí předek recepty,
recepty ze staršího králíka,
předni nohy kralík,
kralik predni nohy recept,
králík přední nohy,
jak upravit z králíka
Suroviny:
stehno králičí,
brambory,
olej,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka
Komentáře (27)
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??