Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 45 kJ / 11 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Moje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 1 hodinou
Opilcův kapr
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 20 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 2 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 3 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 hodinami
Tématické fráze:
portugalska rybi polevka,
rybí polévka ocet,
rabí polevka,
rybí polévka z tresky,
rybí polévka s octem,
rybí polévka,
aljasska polevka,
rybí polévka z aljašské tresky,
falešná rybí polévka s vegetou,
dává se ocet do rybí polívky ?,
rybí polévka z ryby dnes,
maso nalozene v octove vode,
čirá rybí polévka,
ryby v octové vodě,
rybi polevka cesnek,
polévka z naložených ryb,
rybí polévka, ocet, česnek,
dietní rybí polévka z tresky,
rybi polevka podle babicky,
rybí polévka z filet
Suroviny:
petržel,
celer,
libeček,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
máslo,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
vegeta,
voda
Komentáře (10)
Maso jsem zapoměla poznačit, že se může dát do polévky nakonec před podáváním
A rybu většinou dám do vody s octem, aby drobátko vysmrádla....toho octu tam není tolik, aby byla polévky kyselá (dělám to téměř s každou rybou, která je více aromatická). Octu je tam minimum, někdo dává do mléka. Účel to plní stejný.
A s tím naložením ryby do octové vody...
A co uděláš s povařeným masem