Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 214 kJ / 4 831 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 202,94 g | 
| Tuky | 364,93 g | 
| Vláknina | 43,80 g | 
| Cholesterol | 978 mg | 
| Sodík | 2,07 g | 
| Sůl | 4,43 g | 
| Sacharidy | 169,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z boku nakrájíme šest dlouhých pruhů, sádlo pokud možno odkrojíme, naklepeme je, okořeníme česnekovou solí, drceným kmínem a hrubozrnnou hořčicí. Spleteme z nich dva copy, na koncích upevníme špejlí.
	Krok 2: Pomalu, zhruba na 100°C, je spolu se čtyřmi cibulemi, překrájenými na čtvrtky pečeme přikryté asi 4 hodiny. To záleží na tom, v jaké pečete troubě. Já dala do trouby kuchyňského sporáku na dřevo, pekla jsem opravdu pomalu od rána do oběda. V případě potřeby dopékáme odkryté.
	Krok 3: Na nádivku zalijeme rohlíky smetanou, přidáme vejce, trochu másla. Na másle osmažíme dvě pokrájené cibule a než trochu zezlátnou, přidáme na pánev překrájené mandle (pár jich necháme na ozdobu muffin).
	Krok 4: Dozlatova osmaženou cibulku s mandlemi přidáme k rohlíkům, přidáme i trošku hrášku a pažitky, osolíme, můžeme lehce okořenit kořením, které používáte a naplníme muffiny.
	Krok 5: Muffiny jsem pekla na plechu v horkovzdušné troubě cca 25-30 minut na 170°C.
Zveřejněno 21. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bůčkový cop s nádivkovými mufinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BE5Y
Moje poznámka
					
				
Bůčkový cop s nádivkovými mufinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BE5Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bůčkový cop, 
						
						
							cop z bůčku, 
						
						
							pečený bůčkový cop, 
						
						
							copánky z bůčku, 
						
						
							bučkove copanky, 
						
						
							buckovy copanek, 
						
						
							pečené copánky z bůčku, 
						
						
							pečené copánky z bůčku, 
						
						
							pečený bůček pletený do copu, 
						
						
							pečený vepřový cop, 
						
						
							vepřový cop, 
						
						
							vánočka z bůčku, 
						
						
							bůčkový cop recept, 
						
						
							bůčkové copy a copánky, 
						
						
							pletený buček, 
						
						
							copy z boku recept, 
						
						
							pečený cop, 
						
						
							jak copan česneku, 
						
						
							vepřový bůček nakrájíme na pruhy okořeníme a spleteme, 
						
						
							búčkové recepty
						
					
						Suroviny:
						
							bok vepřový bez kosti, 
						
						
							cibule, 
						
						
							římský kmín mletý, 
						
						
							sůl česneková, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							vejce, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							mandle, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							smetana
						
					
	
			
	
	
Komentáře (21)
Máš to moc fajnové