Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,29 g |
Tuky | 53,64 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 125,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupané a nakrájené na kolečka s mrkví uvaříme krátce ve slané vodě. Do polotvrda.
Krok 2: Kostky masa osolíme a opepříme, zaprášíme moukou a zprudka opečeme v pánvi na sádle. Přidáme tymián a koriandr.
Krok 3: Do pekáčku naklademe polovinu povařených brambor s mrkví, polovinu na kolečka nakrájené cibule, fazole s kukuřicí zbavené nálevu.
Krok 4: Následuje maso, zbytek cibule a navrch dáme opět brambory s mrkví. Zalijeme vývarem a pečeme v troubě, dokud nejsou brambory i maso měkké a na povrchu se vytvoří zlatavá krusta.
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Moje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 12 minutami
Jahodové muffins
kahus308 před 25 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 52 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 10 hodinami
Tématické fráze:
hot pot,
vaření hot pot,
zapečené brambory,
hot pot recept,
co je hot pot,
hot pot recepty,
zapečené brambory recepty,
hovězí hot pot,
recept na hot pot,
recepty hot pot,
hot potatoes recept,
horký kotlík,
hot pot co je to,
vareni hot pot co to je,
čínský hot pot recepty,
zapečené brambory recept,
čínský hot pot,
co to je hot pot,
co je to hot pot,
zapékané brambory podle pana černého
Suroviny:
plec vepřová,
mouka hladká,
sůl,
tymián,
koriandr sušený,
pepř mletý,
fazole s kukuřicí,
vývar hovězí,
brambory,
cibule,
mrkev,
sádlo
Komentáře (11)
hezkou neděli
jinak to vypadá