Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexická minutková játra s řapíkatým celerem - vše v jedné pánvi

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 201 kJ /
526 kcal
Bílkoviny27,23 g
Tuky5,42 g
Vláknina82,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl3,50 g
Sacharidy51,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra si omyjeme, vysušíme a nakrájíme na plátky, posypeme Mexickým kořením a necháme stát. Krok 2: Zatím si nakrájíme řapíky celeru jako špalíčky a mírně našikmo, cibuli na měsíčky a dáme jí do pánve na sádlo rovnou smažit, až bude mít tendenci hnědnout shrneme jí do jedné poloviny pekáče a do druhé přidáme zprudka opéct játra po obou stranách. Krok 3: Na cibuli vysypeme nakrájený celer, dáme čerstvě drcený pepř a přikryjeme poklicí, necháme dusit tak 20 minut, játra po chvilkách otáčíme, cibuli a celer promícháváme. Krok 4: Přilijeme vodu se solamylem-množství záleží na kolik porcí bude šťáva, povaříme už nepřikryté, teprve teď osolíme dle naší potřeby.

Zveřejněno 24. 2. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Podávala jsem s hranolkami, dobrá by byla i rýže či brambory v jakékoliv podobě. Dělala jsem pro nás dva a snědli bychom víc, jak chutnalo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJw7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJw7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

alus.s:Alčo, jsem ráda, že chutnalo:yes:;-):-p

dnešní oběd :-p moc jsme si pochutnali, ani jsem nestačila vyfotit :-) ... 13 bodík :yes:

dexulka:Dexulko, jsem ráda, že chutnalo a díky za fotku, je pěkná:yes:

Nechala jsem se inspirovat tímto receptem k dnešnímu obědu.Měla jsem však drůbeží játra,kousek anglické a jen kousek řapíkatého celeru.Koření jsem musela namíchat sama.Vše jsem smíchala,tak to nemám tak pěkně barevné,ale důležité je,že jsme si pochutnali :-p Proto přidávám bod a dovolím si i foto :-8 Děkuji za nápad na obměnu :yes:

Janinko. Tak jsi mně pěkně rozhodila. Právě dnes dělám vepřová játra,ale jako omajdu. A nyní ty s tvými játrami. Co mám dělat ??
No to ještě rozhodnu.!! ale zatím tobě +bodík 10

Dooga:Vašíku, mám radost, že jsi jatýrka vyzkoušel a ještě větší, že chutnali a fotka je supr:yes:;-)

Hotovo - uděláno, snědeno. A nezbývá než chválit - výborné.:yes:
Dovolil jsem si přidat foto. ;-)

skvělý recept na játra:yes::-D kdo je může, tak si určitě pochutná:-p

jarka skrobakova:Jaruško, děkuji ti :-K a samozřejmně všem za pěkné komentáře;-):yes:

Bibinko, máš to moc hezké, s chutí bych dala. My játra můžeme a tyto s řapíkáčkem budou dobrotisko :-p. Foto nádhera :yes::yes::-K + 8 bodík :-K

I mě se tahle bašta líbí:-p:yes::yes:

.. a radostí zrobili tři mexické vlny..:-D:-D:-D:-D
moc hezké, Bibi:-K;-):-):yes:

Tématické fráze:
mexická játra, mexické játra, vepřová játra na pánvi, jatra s řapikatým celerem, mexicka panev, mexická játra recept, vše na jedné pánvi, minutková játra, recepty s řapikatým celerem, jatra s řapíkatym s celerem, recept mexická pánev, co dělat s řapikatým celerem, mexická kuřecí játra, kuřecí játra s řapikatým celerem, mexické vlny recept, vše z jedné pánve, co s řapíkatým celerem, recept na mexická panev, mexická pánev recept, řapíkatý celer na grilu

Suroviny:
játra vepřová, cibule, celer, koření mexiko, sádlo, solamyl, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu