Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 179 kJ / 2 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,15 g |
Tuky | 42,80 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 436,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Moje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 46 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 49 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchý koláč,
jednoduchý recept na koláč,
recept na jednoduchý koláč,
jednoduchí koláč,
jednoduchý krém na koláč,
jedno duchy kolac,
jednoduchý piškotový koláč,
jednoduché koláče,
recept na jednoduche kolacky,
jednoduchý koláč se želatinou,
jednoduchý korpus na koláč,
jednoduchý koláč recept,
jednoduchy kolac z hladke mouky,
citronový koláč s želatinou,
jablkový koláč s želatinou,
jedno duchy tvarohovy koláč,
chodske kolace,
jablkový koláč s želatinou recept,
jedno duhi korpus,
jedno dúhi kolac
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
cukr,
šťáva citronová,
amaretto,
ovoce,
želatina
Komentáře (4)