Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 028 kJ / 6 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,30 g |
Tuky | 473,24 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 512,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prošívaný dort z vaječného koňaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDOl
Moje poznámka
Prošívaný dort z vaječného koňaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDOl
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 8 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 9 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
krém z vaječného koňaku,
krem z vaječneho konaku recept,
vaječný koňak akce,
prošívaný dort,
krém vaječný koňak,
vajecny konak krem,
kávový hustý koňak,
vajecny krem do dortu,
dortový krém vaječný konak,
dort vaječný konak,
vajecny dort,
vaječný koňak v akci,
prošívaný dort postup,
vaječný krém,
vaječný koňak,
vaječný krém z vejce a cukru bez másla,
sachr s vajecnym konakem,
krémy z vajecneho konaku,
akce vajecny konak,
vaječný konak dort
Suroviny:
olej,
koňak vaječný,
vejce,
škrob kukuřičný,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
máslo,
cukr,
žloutek,
mléko,
mouka hrubá,
čokoláda,
hmota potahovací
Komentáře (6)