Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Moje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 1 hodinou
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 14 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 9 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hovězího krku,
hovězí krk svickova,
svickova z krku,
svickova na smetane,
originální recept na svíčkovou,
hovězí krk se svíčkovou omáčkou,
hovězí přední na svíčkovou,
svickova hovezi predni,
hovězí přední krk svíčková,
svíčková na smetaně z krku,
svickova z danciho masa,
studená svíčková zhoustne,
až recepty,
hovězí zadní svíčková,
svíčková na smetaně recepty,
citrónový terč na svíčkovou,
svičková recepty,
hovezi predni svíčková recept,
svíčková z předního hovězího,
co dělat když se srazí šlehačka v omáčce
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
citron,
smetana ke šlehání,
slanina,
olej,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jíška
Komentáře (12)
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..
Jarmilprdel, jak originální nick!
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat