Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Moje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 2 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 21 minutami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 49 minutami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 1 hodinou
Hrnková bábovka
káťa před 1 hodinou
Buši houbová omáčka
Spepik před 1 hodinou
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 3 hodinami
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hovězího krku,
hovězí krk svickova,
svickova z krku,
svickova na smetane,
originální recept na svíčkovou,
hovězí krk se svíčkovou omáčkou,
hovězí přední na svíčkovou,
svickova hovezi predni,
hovězí přední krk svíčková,
svíčková na smetaně z krku,
svickova z danciho masa,
studená svíčková zhoustne,
až recepty,
hovězí zadní svíčková,
svíčková na smetaně recepty,
citrónový terč na svíčkovou,
svičková recepty,
hovezi predni svíčková recept,
svíčková z předního hovězího,
co dělat když se srazí šlehačka v omáčce
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
citron,
smetana ke šlehání,
slanina,
olej,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jíška
Komentáře (12)
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..
Jarmilprdel, jak originální nick!
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat