Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 875 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,46 g |
Tuky | 83,92 g |
Vláknina | 12,13 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 58,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Moje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
panenka z divočáka,
panenka z divočáka recept,
panenka na víně,
srnka na víně,
srnčí medailonky na víně,
recepty z divočáka panenka,
panenka ze srnky,
srnci na vine,
divočina na víně,
divočák panenka,
jelení panenka recept,
recept panenka z divočáka,
srnci na divoko,
panenka z divočiny,
jelení panenka,
panenka ze srnčího,
pečena srnčí panenka,
srnčí recepty,
srnčí steak na víně,
panenka ze srnčího masa recept
Suroviny:
panenka srnčí,
špek,
cibule,
máslo,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
šťáva citronová,
víno červené,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (23)
recept vypadá velmi zajímavě jen bych ho trochu upravil...nedával bych tam žádný kečup ,ale tomatové pyré ,přidal bych pár snítek čerstvého tymiánu a citronovou šťávu opravdu z čerstvých citronů,do každé zvěřiny co dělám ,přidávám hrst čerstvých nebo minimálně mražených brusinek a zeleninu bych nepasíroval ,ale rozmixoval,koření bych dal do sítka a nechal ho jen vyvařit a pře mixováním vyjmul.Nic nepodlévám vodou ,ale vývarem,kosti ze zvěřiny si schovávám a při vaření je používám,věřte ,že výsledek je famózní .... brzo přidám své recepty i s fotodokumentací...
Dobrou chuť ....
To na obrázku ani náhodou
tu zvěřinu upřímně závidím
já bych si to dala s bramborovým knedlíčkem.. vídím to tak na dva až tři..
Pajaja:
vám zavidím divočinu toto byla naše poslední