Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 634 kJ /
391 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky0,50 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Malé brambory uvaříme oloupané buď celé nebo překrojené napůl v osolené vodě do měkka. Krok 2: Slijeme je, do horkých brambor vmícháme máslo, hořčici, otrhané lístky tymiánu, strouhneme trochu citronové kůry a posypeme mletým pepřem. Krok 3: Podáváme ihned horké.

Zveřejněno 7. 3. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Zdroj starý časopis Albert

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AOBP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AOBP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení :-K

Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.

"Náhodné recepty" :yes: Jinak by mi tahle dobrota unikla:-O ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě:-8

jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim:-)):yes:

Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí:yes:

Andrejka, krásne zemiaky:yes::yes::yes: Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť :-D:-D:-D

1974andrea: díky za odpověď:-)

1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku:-p

:-O:-p:yes::yes::-/

:-p:yes:

To bych si s chutí dala :yes::yes::-K

Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí;-)

:yes::yes::-p Taky bych měla stejný dotaz, jako maris;-)

1974andrea: můžu se zeptat, jakou značku té hrubozrné hořčice používáš ? Ty, co jsem měla, mi připadají všechny kyselé, proto ji moc nepoužívám.

No to by mi nechutnalo.

senky:Jani je to moc dobré, takové nakyslé a pikantní;-)

:-O:-O Čumím na drát:yes::yes: to musí být pikantní a dooobré;-):-K

Tématické fráze:
brambory s hořčicí, brambory s hrubozrnou hořčicí, brambory v hořtici, brambory v horcici, hořčicové brambory, pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí, hořčičné brambory, brambory s hortici, hořčičné brambory top recepty, pečené brambory s tymianem a horcici, šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí, brambory v horcicne, brambora s hořčicí, peczone perogi, americke brqmbory s tymianem, pečené brambory s francouzskou hořčicí, brambory s hrubozrnou hořticí, albert tymianove brambory

Suroviny:
brambory, hořčice hrubozrnná, máslo, citron, tymián čerstvý, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu