Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 9,33 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Moje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 11 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 18 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 32 minutami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 8 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 10 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 11 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 13 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 13 hodinami
Tématické fráze:
polévka z nutrie,
nutrie recepty na zelenině,
facebook přihlásit se,
facebook přihlásit se,
hlava z nutrie,
maso z nutrie prodej,
nutrije,
grilovaná nutrie,
recepty z masa nutrie,
polívka z nutrie,
prodej masa z nutrie,
recept na nutrii na zelenině,
nutrie vaření,
jak upravit nutriji,
nutrie na zelenině,
tuhá nutrie,
řízky z nutrie,
nutrie polevka,
pastika z nutrie,
vaření z nutrie
Suroviny:
hlava z nutrie,
hlava králičí,
ocásek z nutrie,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
podravka,
voda,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější