Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 26,11 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 42,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Moje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 24 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 34 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
polévka celerová,
celerová polévka recept,
recept celerová polévka,
cerelová polévka,
cerelová polévka recept,
celerova polivka,
recept na celerovou polévku,
recepty celerová polévka,
celerova polevka recepty,
celerová pol,
polévka z celeru,
rychlá celerová polévka,
cerelova polivka,
polévky celerová,
celerová polievka,
celerovápolévka,
cerelova pomazanka,
celerová poléva,
jednoduche polivky
Suroviny:
celer,
brambory,
sůl,
voda,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vegeta,
libeček,
Komentáře (37)
Tyhle talíře mám po babičce a cením si jich... jsou parádně těžký a držej teplo.
Jo recept bych měla ohodnotit -
Přidávám ti bodíka a fotečky.
Tak koukám, že s tou jíškou je to asi jedno, každý to dělá jinak, no já se i nadále budu řídit odborníkem a dávám studenou jíšku do vřelé polévky
Allis
Viděla jsem v TV pořad, kde se vařilo, už si nevzpomenu, je to dost dlouho a právě tam kuchař sděloval divákům, že jíška se má dávat studená do vroucí polévky, od té doby se tím řídím a nikdy žmolky v polévce nemám