Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 034 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,46 g |
Tuky | 7,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obložené vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D936
Moje poznámka
Obložené vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D936
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 39 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 44 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na pánvi,
recept na veprove platky,
bratislavský vepřový plátek,
bratislavský plátek,
vepřové plátky,
jak upravit vepřové plátky,
vepřový plátek na pánvi,
veprove platky recept,
oblozeny veprovy platek,
vepřový plátek,
vepřový plátek obložený,
obložený kuřecí plátek,
vepřové plátky recepty,
bratislavsky plecko,
vepřové plátky s kaší,
veprove platky s oblohou,
jak upravit veprovi platek,
vepřové maso obložené,
obložené plátky vepřového masa,
veprovy platek vysocina
Suroviny:
plátek vepřový,
salám vysočina,
cibule,
arašídy,
kukuřice,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý
Komentáře (6)