Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,93 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 7,36 g |
Sůl | 18,35 g |
Sacharidy | 421,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Moje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 3 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 18 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 31 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulový chleba,
cibulový chléb z domácí pekárny,
domácí pekárna cibulový chléb,
domácí cibulový chléb,
cibulový chleba v domácí pekárně,
cibulový chléb,
křupavá cibulka,
domaci chleb se slaninou,
domácí chleba se slaninou,
domácí chléb cibulový,
krupava smazena cibulka,
chléb se slaninou,
chleba se slaninou,
cibulovi chleba,
cibulovy chleba s domaci pekarny,
domácí cibulový chleba,
cibulový chléb pro domácí pekárnu,
cibulovej chleba,
cibuloví chléb z domací pekarny,
chleba cibulový
Suroviny:
voda,
slanina,
cibulka,
bramborák v prášku,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (26)
neznám tě,bohužel,osobně
chtěla jsem mít chlebíček čerstvý k nedělní snídani,tak jsem zvolila"odložený start"takže těsto nešlo urovnat,vyhodit háky atd..
tvar je strašný,fotky klidně smáznu,aby neodradily další,který by tento skvělý,voňavý a hebký chlebík chtěli odzkoušet
manžel ho nazval "dromedárem"