Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu uvaříme ve vodě se solí, cukrem a octem do měkka. Vychladlou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky asi 3 mm, ze kterých kulatým tvořítkem vykrájíme kolečka.
Krok 2: Kolečka k sobě slepujeme krémem, kterým ozdobíme i vršek dortíku. Na krém smícháme sýr se smetanou, nastrouhaný křen a sůl.
Zveřejněno 5. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Moje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 45 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa,
recepty z červené řepy,
raw červená řepa,
piškot z červené řepy,
sachr z červené řepy,
červená řepa recepty,
dort červený samet s řepou,
cervena kuchyne,
piškot s červenou repou,
červený traktůrek,
sachr z z červené řepy,
červená řepa karkulka,
piškot z řepy,
želatina z červené řepy recept,
kuchařské recepty s červenou řepou,
dortíky,
recepty červená řepa se sýrem,
z červené řepy,
červená kuchyň,
sachr z červené červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
sůl,
cukr,
ocet,
sýr,
smetana 33%,
křen,
sůl
Komentáře (8)