Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z rohlíků

Jestliže hledáte nápad na rychlou večeři, vyzkoušejte tuto pizzu z rohlíků. Příprava je snadná a rychlá a navíc při přípravě zužitkujete staré rohlíky a zásoby uzenin z lednice.

Hodnocení receptu je 4,8 (41×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

klukodvody klukodvody

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 823 kJ /
914 kcal
Bílkoviny36,98 g
Tuky15,94 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,17 g
Sacharidy150,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu rozehřejeme na 200 °C. Koláčovou formu vyložíme pečicím papírem. Krok 2: Rohlíky nakrájíme na plátky a vsypeme do mísy. Přidáme mléko, vejce, sůl a pepř a vytvoříme z nich trochu hustší nádivku. Když je moc řídká, přidáme trochu strouhanky. Krok 3: Těsto ručně rozložíme a umačkáme po celé formě. Krok 4: Pečeme asi 10 minut. Těsto zkontrolujeme prstem a pečeme, dokud není pevné a pružné. Krok 5: Pizzu potřeme kečupem, do kterého můžeme zamíchat česnek. Poté na povrch rozložíme různé druhy uzenin, které máme rádi. Vše překryjeme nastrouhaným tvrdým sýrem. Krok 6: Dáme ještě krátce zapéct. Tvrdé sýry zapékáme kratší dobu, než třeba Hermelín.

TIP: Top 7: Recepty na pizzu

Zveřejněno 18. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z rohlíků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VWL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z rohlíků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VWL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (40)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Alzbetina Prk.: Děkuji. Ono má být jen pružné, ale zase třeba tolik pečivo nevstřebalo mléko. Ale hlavně že chutnalo. Přeji krásný Nový Rok.

Potřebovala jsem využít zbytky veky i salámů a byla to bezvadná rychlá večeře. Těsto není moc křupavé tedy, ale možná jsem dala moc mléka, nevím, každopádně postupovala jsem podle receptu a bylo to moc dobré, s rajčatovou omáčkou, červenou cibulí, salámem a sýrem :yes:

Právě povečeřeno ... jako rychlá večeře moc dobrý:yes: kombinace Havaj,ananas, šunka, sýr,koření. Ze solí do těsta opatrně, dala jsem moc a pak musela nastavit o tři rohlíky a mléko . takže ve výsledku dvě pizzy:-8

Já říct o jakémkoli jídlu,že je to hnus,tak už jsem jí měla (facku od maminky).A co žemlovka,ta je přece taky z rohlíků a jaká je to dobrota,ovšem musí se i ta umět.

Bože, to musí bejt humus!

Daniel: autor receptu v poznámce uvedl zdroj a nikoho nenutí,aby tuto"pizzu"upekl.Pokud něco nevyzkouším,tak nemohu tvrdit,že je to hnus.
Já jsem vyzkoušela,bod šel už dávno,přidávám fotky a poděkování za príma recept.Hnus to rozhodně není:-)

Josífku,rohlíkové těsto jsem ochutila granulovaným česnekem.Nedávala jsem ho do formy,ale přímo na plech na pomaštěnýpečící papír.Na těsto jsem dala nakrájenou cibuli,zapekla a poté dala ostatní suroviny.Pochutnali jsme si:-Q

klukodvody 5. 9. 2014 19:10
Anna Kocikova:To je v pohodě,a nedivím se,že někdo švihnul Tvé recepty je jich tam požehnaně:-D:-D:-D

klukodvody:Josífku,omlouvám se,že to nebylo přímo k receptu.Jen jsem se pozastavila nad tak velkou časovou mezerou v reakci dotyčného L.H.
...autor: endria (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2012 15:05:07 Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super recept,dělala jsem sice jen jednousmajlik,ale o víkendu budu dělat další,dala jsem šunku kečup s česnekem a pizza kořením,dále cibuli na kolečka,a sušené namomočené a do měkka uvařené houbysmajlik, nechala zapéct a nakonec ńastrouhaný eidamsmajlik-pizza za večer byla pryč-prossmajlikě baštasmajlik

klukodvody 5. 9. 2014 18:42
Láďa Hruška:??? čeho se ten komentář týká?Nerozumím tomu a navíc v téhle receptuře žádné piza koření není

klukodvody 5. 9. 2014 18:40
Anna Kocikova:Jen se chci zeptat na ten komentář,opravdu tomu nerozumím o co se jedná,:-?:-?

Láďa Hruška:Po dvou a půl letech reagovat na něčí komentář...:-/
mě se například nelíbí,když Váš jmenovec ve své kuchařce vydává bez mého vědomí opravdu mnou vymyšlené 3 recepty:no:

Láďa Hruška 5. 9. 2014 17:39
endria: jak se někam dá pizza koření, hned je to pizza ať je to, co je to. Že?

Výborná !!!:yes:

Dnes jsem vyzkoušela - je výborná : yes::yes:

Mňam:yes:..díky za vložení receptu..je výborná..právě jsem ji vyndala z trouby:-p..Posílám bodík :yes:

No tak vyzkoušeno, doporučuji. Dělala jsem z 8 rohlíků (2 vejce, 4 dl mléka ...) na celý plech. Syn měl noční a měla jsem co dělat, ať mu jeho porci uchráním. Fakt dobrá a hlavně rychlá. Dík za nápad.:yes::-))

Skvělý recept.:-)) Dnes jsem ji dělala příteli na večeři s tím, že ani nevěděl z čeho to dělám a co do toho dávám. Po pizze se zaprášilo se slovy: "Mňam to je výborné, úplná mňamka. Tohle budeš dělat častěji....;-)" Tak jsem sklidila ovace za tento skvělý jednoduchý a rychlý recept. Proč vyhazovat jídlo, když jde z něj udělat taková dobrota. :yes::yes::yes::-p Moc jsme si pochutnali.

:-pizza je vynikající, jinou již nebudu dělat, srdečný dík !!!:-p

Super recept,dělala jsem sice jen jednou:-),ale o víkendu budu dělat další,dala jsem šunku kečup s česnekem a pizza kořením,dále cibuli na kolečka,a sušené namomočené a do měkka uvařené houby:-p, nechala zapéct a nakonec ńastrouhaný eidam;-)-pizza za večer byla pryč-pros;-)ě bašta:yes:

Hledala jsem recept, ve kterém by se využili starší rohlíky.Našla jsem pizzy, zkusila tuhle a nemá chybu, je vážně SUPER, díky

:yes: Vyborna papina. Moc jsme si pochutnali. Dekuji za vyborny tip :-))

:yes::yes::yes:

Dnes jsem díky náhodnému receptu narazila na tento a ihned jsem pizzu vyzkoušela. Má dcera mě řekla, že to je nejlepší pizza, kterou jse mkdy dělala a to že jsem jich už něco vyzkoušela! Fakt super a jinou už asi dělat nebudu :-):yes:

No tak tohle určitě vyzkouším, není nad rychlou a jednoduchou večeři. Děkuji! :-):-p:yes: +9

vše už bylo řečeno, dávám bodík :-p

Je fakt prima!!! Jednoduchá, rychlá a starši rohlíky už nemusím vyhazovat :yes: uděluji bodíka :-)

je to mazec.:yes:

Dnes jsme si na ni pošmákli:-*:yes::yes: Díky za tip!

Bezva, když jsou zbytky, tak se aspoň nevyhazují.:yes:

Josefe. Dostal jsem to mailem a rozeslal přátelům i z TOP a také hned zkusil. Těsto jsem udělal asi moc měkké, ale jinak to bylo moc dobré. Měl jsem pečící papír podle receptu i když jsem měl formu s nepřilnavým povrchem (teflon) a věřím, že by to šlo na takové formě bez papíru. Ale sichr je sichr. Dávám +bodík. PS : opravdu to nechce těsto moc řídké ! Asi těch 200 ml mléka je moc !!Václav

Také mi kdysi přišel mailem....:yes::yes:+

Bezva nápad,taky nám často zbývají rohlíky.Dík za recept a určitě vyzkouším hned jak přijedou vnoučata.Dávám bodík.:yes::yes::-))

Zrovna jsem jí včera dělala a jen se po ní zaprášilo:-*:-p:-p:yes:

Nedávno jsem to dostala meilem a říkala jsem si, že je to super nápad. :-):yes::yes:

Oceňuji nápad využití starého pečiva, kterého je pořád dost :-) Určitě vyzkoušíme!!! :yes: bodík je na cestě!! ;-)

Moc dobrý nápad! Bodík:yes:1.

Klukodvody:-)paráda:-).Pečivo u nás poslední dobou zbývá v jednom kuse a tak zkusím připravit mým chlapům;-) zase nějakou obměnu jejich milého jídla:-p.Takže ukládám a těším se až ochutnám;-)

Tématické fráze:
pizza z rohlíků, rychlá pizza z rohlíků, recepty z rohlíků, pizza ze starých rohlíků, pizza s rohlíků, domaci pizza z rohliku, recept pizza z rohlíku, piza z rohlíků, pizza rohlík, jak zpracovat staré rohlíky, staré rohlíky recept, těsto na pizzu z rohlíků, recepty z tvrdého rohlíku, recept z rohlíků, pizza rohlíky recept, pizza rohlíky, tvrdé rohlíky, jidlo z rohliku, pizza rohlík recept, pizza z rohlíků recept

Suroviny:
rohlík, vejce, mléko, sůl, pepř mletý, strouhanka, kečup sladký, česnek, uzenina, sýr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu