Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 966 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,11 g |
Tuky | 161,50 g |
Vláknina | 5,07 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Moje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
jehneci lopatka,
jehněčí maso povidlova omacka,
vepřové maso s povidlovou omáčkou,
maso s povidlovou omáčkou,
jehněčí s omáčkou,
jehněčí omáčka recept,
jehněčí recept,
jehneci omacka,
jehneci lopatka recept,
vepřové s povidlovou omáčkou,
omáčka z jehněčího,
omačka s povidly,
recepty na jehněčí,
jehněčí lopatka nejlepší recept,
omáčka k pecenemu jehnecimu,
jehněčí hřbet s kostí recept,
kureci maso s povidlovou omáčkou,
co z jehněčího s omáčkou,
kuřecí řízky z povidlovou omáčkou,
omacka ze skopoveho
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
olej olivový,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
semínka hořčičná,
povidla švestková,
skořice,
šťáva citronová
Komentáře (10)
spagetka: Já do povidlové omáčky také nedávám hřebíček, dělám ji stejně jak Terezka. Ale jinak je jasné, že každý si tam asi dá koření podle své chuti
Teri, ty do té omáčky nedáváš hřebíček? Já jo , ale to jen na okraj