Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 970 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,98 g |
Tuky | 201,99 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 165,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Moje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštické kuře
Sahula před 15 minutami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 35 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 41 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 7 hodinami
Tématické fráze:
slaný koláč,
slané a sladké koláče a pizzy,
slaný koláč se sýrem,
slaný koláč bez vajec,
slaný koláč ze sýrem,
pizza po italsku,
slané koláče,
slanykolac,
těsto na pizzu po italsku,
slaný koláč recept,
slaný koláč z kuskusu,
slany kulaty kolac,
recept na slaný koláč,
slany kolac,
slaný koláč z vajec,
testo na slaný kolac bez vejce,
slaný koláče,
slaný pečený koláč,
slaný koláč k večeři,
koláč pistachio
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
kečup sladký,
salám měkký,
vejce,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
sýr,
koření oregáno
Komentáře (5)
Nemělo by tam být ještě pokračování o délce a stupni pečení?