Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 970 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,98 g |
Tuky | 201,99 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 165,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Moje poznámka
Slaný koláč po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vpP
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 7 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
slaný koláč,
slané a sladké koláče a pizzy,
slaný koláč se sýrem,
slaný koláč bez vajec,
slaný koláč ze sýrem,
pizza po italsku,
slané koláče,
slanykolac,
těsto na pizzu po italsku,
slaný koláč recept,
slaný koláč z kuskusu,
slany kulaty kolac,
recept na slaný koláč,
slany kolac,
slaný koláč z vajec,
testo na slaný kolac bez vejce,
slaný koláče,
slaný pečený koláč,
slaný koláč k večeři,
koláč pistachio
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
kečup sladký,
salám měkký,
vejce,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
sýr,
koření oregáno
Komentáře (5)
Nemělo by tam být ještě pokračování o délce a stupni pečení?