Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s brokolicí a řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 575 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny70,22 g
Tuky49,39 g
Vláknina54,29 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,21 g
Sacharidy67,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici nakrájíme a uvaříme (já v mikrovlnce na plný výkon 4 min ). Krok 2: Rohlík namočíme ve vodě nebo v mléce. Krok 3: Celer, cibuli, vychladlou brokolici a zázvor nakrájíme na drobné kousky. Krok 4: Do misky dáme maso, vymačkaný rohlík a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku a utvoříme karbanátky. Krok 5: Smažíme buď na pánvi nebo ve friťáku(jako já).

Zveřejněno 7. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgBP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgBP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Mě brokolice nevadí ani v karboších,ani v kaši;-)Je u nás zdomácnělá a karbanátky máš Jiřinko moc príma:-p:yes::yes:

Jana Remkova:Já brokolici miluji a v té kaši,to je úplná dobrota :-p:-p:-D

Jiřko, já se na brokolici od jisté doby nemůžu ani podívat a to jsem ji fakt měla ráda:-)). Ale v té kaši, pokud bych jedla přílohy se mi docela líbí;-)

Tématické fráze:
karbanátky s brokolicí, brokolice s celerem, kuřecí karbanátky s brokolicí, zapečená brokolice s řapíkatým celerem, celerovo brokolicové karbanátky, rybí karbanátky s brokolic, karbanátky s řapíkatým celerem, rybí karbanátky s brokolicí, karbanátky s celerem, brokolicové karbanátky s řapíkatým celerem, brokolicové karbanátky, krůtí karbanátky s brokolicí, mleté maso s řapikatým celerem, brokolice recepty brokolicové karbanátky, kureci karbanatky z s brokolicí, recept na celerové karbanátky bez masa, kuře recepty s brokolicí, kuřecí karbanátek s brokolicí, karbanatek z brokolice, zapečené mleté maso s brokolicí a celerem

Suroviny:
maso mleté, brokolice, celer, zázvor, cibule, koření na mleté maso, česnek, vejce, majoránka, rohlík, strouhanka, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu