Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Moje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 22 minutami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ossobuco,
osso bucco,
oso buco,
hovězí osobuko recept,
maso na osobuko,
hovězí lýtko,
osso buco,
hovezi osobuko,
hovezi ossobuco recept,
hovezi osobuco,
oso bucco,
osso bucco recept,
osso buco recept,
ossobuco,
hovězí plátky se sipkovou,
osobuko na víně,
ossobuco recept,
hovězí lýtka,
ossobuco na vine,
osso buco cena
Suroviny:
osso buco,
cibule šalotka,
víno červené,
šalvěj čerstvá,
tymián,
šunka schwarzwaldská,
vývar,
zavařenina,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Krásný kousek masa