Klobásové rizoto (home-made)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g | 
| Tuky | 57,17 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 168 mg | 
| Sodík | 663 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 9,90 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (výsledný pokrm nebude tolik mastný). Dáme vařit všechnu rýži.
	Krok 2: Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy.
	Krok 3: Zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Moje poznámka
					
				
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 6 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 10 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 39 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							klobásový guláš, 
						
						
							klobásové pokrmy, 
						
						
							klobasove ryzoto, 
						
						
							klobásová konzerva, 
						
						
							rizoto s lecem a parkem, 
						
						
							jídla socialismu recepty, 
						
						
							klobásová gulas, 
						
						
							kdo vyrábí klobásovou směs v konzervách, 
						
						
							párky v konzervě kde koupit, 
						
						
							recept čínu za socialismu, 
						
						
							jedna porce rizoto gramy menu, 
						
						
							pokrmy za socialismu, 
						
						
							kobásové rizoto, 
						
						
							rizoto s landšmídem, 
						
						
							home made recepty, 
						
						
							hrobcice lunceon meat, 
						
						
							výsledny obsah tuku u klobásek, 
						
						
							recepty lagris      ze  soji, 
						
						
							ohřát klobásu ve vodě, 
						
						
							rizoto z veproveho luncheon
						
					
						Suroviny:
						
							klobása, 
						
						
							rýže, 
						
						
							cibule, 
						
						
							párky, 
						
						
							konzerva vepřová, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							kukuřice sterilovaná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sýr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
Komentáře (15)
Přidala byste sulc?
Já taky..., i s masem
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
...a teď to schytám
možno keby Vás ten socializmus naučil variť a nie ohrievať konzervy nemuseli ste teraz vyplakávať
S vyjímaje Danielle72, která alespoň trochu poradila.
Klobásu smažím z toho důvodu, aby pustila šťávu a vysušila se. Když to neudělám a pouze jí povařím ve vodě a pak nechám zapéct spolu s rýží, tak je finální pokrm neuvěřitelně mastný.
Pokusím se sesmolit něco levnějšího