Suroviny
Porce: 5 špízů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 303 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,10 g |
| Tuky | 86,50 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy z vepřových palců s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXgN
Moje poznámka
Špízy z vepřových palců s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXgN
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 12 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 11 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
vepřový palec,
palce z vepřové panenky recept,
vepřové palce recept,
vepřove palečky,
vepřové špízy,
vepřové palce recepty,
vše o mangalici,
recept vepřová panenka palec,
vepřová svíčková palec,
recept na vepřové palce,
řízky z vepřových palců,
recepty z vepřových palců,
top recepty vepřové palce,
vepřové palce cena,
vepřové recepty palce,
vepřovy palec recepty,
jak vypada veprovy palec,
panenská svíčková - palec,
veprovi palec
Suroviny:
cuketa,
paprika čerstvá červená,
špek,
čabajka,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (35)
Moc jsem se pobavila u toho"Kadeřavého prasete"
nezkušená kuchařka : děkuju
Nejsem sice autorka receptu, ale snad se Rebeka nebude zlobit
díky, Ivi