Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 17,24 g |
| Vláknina | 36,19 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 55,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2x9
Moje poznámka
Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2x9
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 13 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 32 minutami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 2 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 12 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
francouzská česnekačka,
česnekačka s párkem,
recept na chřipku,
česnekacka,
oukrop proti proti chřipce,
polévka při nachlazení,
zeleninová polévka nachlazení,
top recepty česnekačka,
dietní česnekačka,
nachlazeni a krupice,
zeleninová polévka při nachlazení,
rychla česnekacka),
chřipkový recept,
recept nachlazení,
babicovy dobroty recept 9.6.2013
Suroviny:
salám vysočina,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
libeček,
petrželka,
máslo,
vejce,
brambory,
česnek český,
kmín celý,
sůl,
majoránka,
pepř,
masox hovězí
Komentáře (5)