Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 964 kJ / 1 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,44 g |
Tuky | 141,40 g |
Vláknina | 13,94 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 67,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová polévka s uzenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XXOl
Moje poznámka
Smetanová polévka s uzenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XXOl
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 13 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 16 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 4 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 5 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 6 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 7 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 8 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 8 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
hrstkova polevka recept smetanova,
polévka z uzeného lososa s paprikou,
smetanová uzená polévka s bramborem,
pórková polévka s uzenou paprikou,
česnečka s uzenou paprikou,
uzená polévka s paprikou a zelím,
polévka z uzených papriček,
zelna polevka s uzenou paprikou,
recepty s uzenou paprikou
Suroviny:
brambory,
mléko,
smetana na vaření,
paprika sušená uzená,
pepř,
česnek,
slanina anglická,
cibule,
olej,
libeček,
sůl
Komentáře (15)
Dani,už jen od pohledu to nasvědčuje o dobrůtce na talíři