Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 525 kJ / 1 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,43 g |
| Tuky | 19,20 g |
| Vláknina | 30,55 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 141,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachovka se sedmikráskou - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXp7
Moje poznámka
Hrachovka se sedmikráskou - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXp7
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vtip na vegany,
co dělat se sedmikraskama,
vegan recepty,
recepty na veganskou stravu,
rohlík do hrachivky,
militantní vegani,
vegan vtipy,
smažený rohlík do hrachovky,
hrachovka s mákem
Suroviny:
hrách,
mléko rostlinné,
bujón,
sedmikráska,
máslo,
sůl
Komentáře (16)
Chápeme všetci, len vy nechápete, že nemôžete svoj spôsob stravovania vnucovať iným, a takými slovami ako vy popisovať jedlá len preto, lebo vy to nejete. Vy ste tí, ktorí nechápu, že ľudia sa môžu stravovať rôzne a je to na nich. Chýba vám tolerancia a slušné vyjadrovanie o jedle.
Mimochodom, nebyť mäsa, nie sú ľudia tam, kde sú, pretože nie rastliny, ale práve konzumovanie mäsa spôsobilo prudký rozvoj mozgu človeka ( príjem bielkovín ).
Opakujem,buďme tolerantní.
Amy.Stoker7, ospravedlňujem sa, že to píšem pod tvoj recept, ale musela som reagovať.
Požiadavka nazývať veci pravým menom je podľa mňa oprávnená. Sójový texturát nemá s mäsom nič spoločné, rastlinný tuk nie je maslo, atd. Zaujímavé je, že výrobcovia nazývajú svoje výrobky pravým menom, len niektorí ľudia sú pápežskejší od pápeža.
Ako vraví zizalka, nechajte na každom človeku, nech si vyberie. Nič nás neoprávňuje znevažovať druhých len preto,lebo jedia inú stravu ako my.
Viete, niekomu vadí mŕtve zviera na tanieri, niekomu mŕtva rastlina. Pretože aj rastliny žijú. A sú veľmi potrebné na Zemi. Ich život nie je o nič horší ako život živočíchov. Je proste iný. Prečo je chybou jesť mŕtve živočíchy a nie je chybou jesť mŕtve rastliny ?!?
Tak buďme tolerantí voči sebe.