Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,40 g |
Tuky | 37,85 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 11,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Moje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 42 sekundami
Krémová pórková polévka
TondaS před 46 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek,
plněný řízek podle babici,
vaječný řízek recept,
vaječné řízky,
recepty od babici,
babica recepty,
recepty babica,
řízek z vařených vajec,
pizza od babici,
řízky podle babici,
videorecepty od babica,
řízky z vařených vajec,
pizza podle babici,
recept na vajecny rizek,
recept na vaječné řízky,
vaječné řízky podle babici,
babica vařená vejce,
babicovi recepty,
vaření s babicou,
vaječný řízek z vařených vajec
Suroviny:
rohlík,
vejce,
vejce,
cibule,
brambory,
strouhanka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
Nielen recepty so sviečkovicou sú receptami, aj jednoduché recepty môžu byť dobré. Som toho názoru, že najprv uvarím, až potom vyjadrujem rezolútny názor na recept. Kým neochutnám, pri mnohých receptoch to neide.
Nito netvrdí, že reakcie a komentáre majú byť len pozitívne. Ale aj negatívny komentár môže byť slušný. Bez vulgarizmov a napádania ostatných.
Akosi často zabúdame, že náš komentár vypovedá nielen o recepte a tých druhých, ale v prvom rade o tom človeku, ktorý ho píše. Skúsme byť k sebe ohľaduplnejší a tolerantnejší.
Cituji: "Pokud koncové hlásce -a předchází měkké souhláskové písmeno či i/y, je ve 2. p. koncovka -i (Váša, Váňa, Baťa, Nohavica, Goya [goja], Borgia [bordža], Mantegna [manteňa], Maria, García - 2. p. Váši, Váni, Bati, Nohavici, Goyi [goji], Borgii [bordži], Mantegni [manteni], Marii, Garcíi)." a dávám odkaz:
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/201...