Žraločí ploutve
Oblíbená kořeněná rychlovka je na stole během několika minut. Když den předem naložíte maso, stačí jen rozehřát pánev a za čtvrt hodiny můžete nosit na stůl. Bude vám chutnat i jen tak s chlebem, hořčicí a kolečky červené cibule.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 424 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,94 g |
Tuky | 207,99 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,31 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nachystáme maso. Pokud máme silnější plátky, rozkrojíme je na menší kousky.
Krok 2: Vejce rozklepneme do větší misky a vidličkou prošleháme. Česnek oloupeme, prolisujeme a přidáme k vejci. Přilijeme olej a sójovou omáčku, přisypeme sůl, cukr a koření. Nakonec přidáme Solamyl rozmíchaný ve vodě.
Krok 3: Plátky masa do této směsi naložíme. Misku přikryjeme potravinovou fólií a dáme nejlépe přes noc do lednice.
Krok 4: V pánvi rozehřejeme olej. Do rozpáleného oleje vložíme plátky masa a opečeme je z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žraločí ploutve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0L
Moje poznámka
Žraločí ploutve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0L
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 2 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 12 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čína s bramboráčky
Marketap. před 6 minutami
Vepřové maso na mrkvi
marie1eagle před 36 minutami
Výborná fazolová polévka
Bigharvik před 45 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Magic111 před 46 minutami
Rychlá rajská polévka
Petulice před 1 hodinou
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
IBera před 1 hodinou
Králík v marinádě
Kaatrin před 2 hodinami
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Petulice před 2 hodinami
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 3 hodinami
Tématické fráze:
žraločí maso,
priprava zraloka,
recepty na žraloka,
příprava žraločího masa,
recept na žraloka,
recepty ze zralociho masa,
steik ze žraloka,
receptyžralok,
žralocí steak,
příprava žraločího steaku,
recepty na zraloci maso,
příprava žraloka na podkovy,
recept žraločí maso,
recepty ze žraloka,
žraločí maso recepty,
šunkovar recepty,
steik z žraloka,
kuřecí ploutve,
žraločí steak recept,
priprava modreho zraloka
Suroviny:
maso,
vejce,
česnek,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
cukr moučkový,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
koření kari,
voda,
solamyl,
olej
Komentáře (4)
A jinak se tady pise:
Poznámka
Podáváme s bramborami, hranolkami nebo s provensálskými placičkami.
Takze to jsou zrejme placicky provensalske.