Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,93 g |
Tuky | 49,53 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 281,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tagliatelle s ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v7k
Moje poznámka
Zapečené tagliatelle s ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v7k
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 25 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 41 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s ančovičkami,
recepty s ancovickami,
těstoviny s ančovičkou,
s ančovičkami,
recept s ančovičkami,
recept na tagliatelle,
zapečené těstoviny se špenátem a ančovičkami,
recepty s ančovičkou,
těstoviny s ančovičkami recept,
recepty testoviny s ančovičkami,
těstoviny a ančovičky,
ančovičky recepty,
těstoviny s houbami a ančoviček,
recepty z ancovickami,
recepty s ančkovičkama,
těstoviny s ančovčkamy,
tagliatelle recept,
ančovičky smrdí?,
pesto s ančovičkou,
testoviny ančovičky
Suroviny:
tagliatelle,
ančovičky v oleji,
cibule červená,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl mořská
Komentáře (25)
Díky za vyzkoušení, krásné fotky a zprávičku
ivulinka: jooo, to znám, taky nevím, co mám vařit dřív
1974andrea: taky jsem ho tam chtěla mrsknout, ale doma žádný nebyl
Děkuji všem za kladné ohlasy a milé větičky