Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,85 g |
Tuky | 11,80 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 407,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Moje poznámka
Domácí chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgmz
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 41 minutami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 59 minutami
Domácí větrníky
Nanina před 8 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 11 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 11 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 11 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 12 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb,
domaci chleba,
chleb ze syrovatky,
chleba se syrovátkou,
chléb se syrovátkou,
chleba ze syrovátky,
recept na chleba,
syrovátka recepty,
recept na domácí chleba,
co se syrovátkou,
domáci chléb recept,
recepty ze syrovátky,
syrovatka recept,
recept na domácí chléb,
domácí chleba recept,
pečení se syrovátkou,
recepty se syrovatkou,
recepty na domácí chléb,
recepty na chleba,
syrovátka chleba
Suroviny:
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
syrovátka,
voda,
kmín drcený,
droždí,
sůl
Komentáře (34)
Syrovátku mám z lučiny, takže asi budu péct o duši, protože ta má u nás úspěch a spotřebe stoupá.
Aisho, děkuji za oba recepty.
Měla jsem cca 300ml syrovátky, takže jsem podle receptu dodala 200ml vody a místo žitné celozrnné dala chlebovou
Peču takové chleby v nádobě k pomalému hrnci na pečícím papíru 30 min na 230°C a 20 min na 200°C, když se mi zdá, že by mohl moc ztmavnout
dexulka: Opet jsem pekla 30 a 30 minut..jeste by mozna pomohlo, pecu na horni a dolni ohrev. Nebo zkuste 30 minut pect zakryte pri 230 stupnich, pak snizte teplotu a odkryte dopekejte..
krups: Testo je lehce ridsi konzistence, kdyz naklonim misu s testem, pomalu se sune ke strane a kdyz ho po vykynuti prendam na pracovni plochu, krapet se rozleva do stran..
Zdá se mně, že ten chleba (těsto) musí být řídký, poraďte prosím. Díky