Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Moje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 1 hodinou
Korejský salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
Fitulka před 4 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 40 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 47 minutami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 1 hodinou
Fazolový salát
Anna.Milkova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Tereziena před 5 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 5 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomalé pečení krůtí stehno,
krůtí stehno,
krůtí na liškách,
krůtí stehna,
krůtí maso na šalvěji,
krutí stehna recept,
krůtí stehno recept,
krůtí stehno videorecept,
kruti stehna cena,
krůtí na šalvěji,
jak poznat houby lišky,
recept krútí stehno,
krůtí krůtí stehno,
lišky recepty,
recepty s liškami,
kruti s liskami,
krůtí lišky,
krůtí stehno na víně a žampiony,
krůtí nudličky s liškami,
cena za fotografii lišky
Suroviny:
stehno krůtí,
víno bílé suché,
houby lišky,
šalvěj čerstvá,
vývar drůbeží,
slanina,
máslo,
sůl
Komentáře (58)
Děkuju
A jasné, že foto tomu dodá šmrnc, ale někdy se fakt bez přečtní popisu nedá poznat, o jaký pokrm, že to jde, jak je foto "přearanžované a přeumělkované"
Co se týče fotek - snažím se, někdy se povedou víc, někdy míň. Jsme tu, myslím, všichni jen amatéři, ale většinu z nás to baví a hodně lidí si koupilo foťák jen díky Topkám a fotografování je chytlo / včetně mě /. Že si pochválíme nejen recept, ale i fotky - to snad není na závadu. Myslím, že právě ty fotky mají velkou zásluhu na tom, že Topky jsou jeden z nejnavštěvovanějších portálů o vaření, protože - málo platný, ale recept s fotkou je atraktivnější, než bez ní - stejně jako je to u tištěných kuchařek. Tak že - asi tak
Jani, poslední roky se začínají lišky zase objevovat, příroda se uzdravuje.
rozmarynaH: tak ty koše " závidím "