Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 648 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,75 g |
| Tuky | 25,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 738 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 52,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Moje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recept,
hovězí kulatá plec recepty,
hovezi plecko,
hovězí plecko recept,
recepty hovězí plec bez kosti,
dušené plecko,
hovězí kulatá plec recept,
hovezi na kapiich,
plec,
hovězí plecko recepty,
recepty hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recepty,
recept hovězí plec,
hovězí plec recept,
hovězí maso s kapii,
kde je hovězí plec,
plec hovězí,
dušené hovězí plecko,
hovězí plec na houbách
Suroviny:
plec hovězí,
kapie červená,
cibule,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (4)