Postup přípravy
Necháme asi hodinku odpočinout. Krok 2: Troubu rozpálíme na 180 °C a candáta pečeme asi 30-40 minut. Krok 3: V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Moje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 7 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 11 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 12 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 39 minutami
Cukeťák
Hejhulka007 před 1 hodinou
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 2 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 2 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 2 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Ricmond před 3 hodinami
Základní sladkokyselá zálivka na rajčatový salát s cibulí
radbastim před 3 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
pečený candát v troubě,
uprava candata,
jak upravit candáta,
pečený candát,
kuchyňská úprava candáta,
candat,
ryba na másle se zeleninou,
candát úprava,
recept na úpravu candáta,
candat v troube,
candát recept,
candát pečený v troubě,
candát pečený,
candát na másle,
recepty candát,
recept na candáta,
zelenina na másle,
recept candát,
recepty ryby candát
Suroviny:
candát,
koření na ryby,
olej olivový,
směs zeleninová mražená,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
Pro některé,( a zvláště ty neregistrované...
Jak se říká - "Proti gustu...", a tak nechte to moje gusto, prosím, na pokoji. A já se budu na oplátku těšit na záplavu Vašich báječných, zejména rybích receptů. A prosím, už bez té obsáhlé teorie...