Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,42 g |
Tuky | 402,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Moje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 10 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno se špenátem,
vepřový ocásek recept pečeně,
vepřová pečeně,
pečené maso se špenátem,
pečené vepřové ocásky,
recept na vepřové pečené ocásky,
co uvařit z vepřové pečeně,
pecene koleno se spenatem,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
vepřová pečeně recepty,
vepřový ocásek se špenátem,
vinná marináda na vepřové maso,
pečený vepřový ocásek,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
recept vepřové ocásky,
polévka z uzeného ocásku,
uzené vepřové ocásky recept,
recepty na veprove ocasky,
špenát recept
Suroviny:
ocas vepřový,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
česnek,
nať petrželová,
olej řepkový,
majoránka čerstvá,
víno červené,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (12)