Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohovo-rybízový koláč

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 021 kJ /
5 024 kcal
Bílkoviny113,01 g
Tuky270,50 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 550 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy529,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cesto : Všetky ingrediencie vyšľaháme, cesto dáme na plech a upečieme. Upečené necháme vychladnúť. Krok 2: Náplň: Maslo vyšľaháme s cukrom, postupne všľaháme tvaroh a vanilkový cukor. Krok 3: Želé: Šťavu a vodu dáme variť do hrnca, pričom z vody trocha odoberieme na Zlatý klas. Keď šťava s vodou začnú vrieť, vlejeme v zvyšnej vode rozmiešaný Zlatý klas a uvaríme husté želé. Vmiešame cukor a necháme chladnúť. Krok 4: Na upečené cesto rozotrieme v tenkej vrstve ríbezľový lekvár a naň navršíme náplň. Na tvarohovú náplň rozsypeme ríbezle (husto). Krok 5: Nakoniec polejeme vlažným želé a v chladničke necháme dobre stuhnúť.

Zveřejněno 23. 7. 2013

Poznámka autorky tejaja

Namiesto Zlatého klasu dostať v Čechách Krémový prášek. Puding použite len v najnevyhnutnejšom prípade, nie je to ono.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohovo-rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xzQ3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohovo-rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xzQ3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ďakujem dievčatá, zberala som posledné ríbezle, tak aby nepovedala rodinka, že na nich nemyslím :-D;-)

tejaja:Terezko, krásný a osvěžující koláč do těchto horkých dnů. Máš to moc pěkné:yes: 7.bod:yes:

Vypadá krásně svěže.:-p V tomhle počasí k nezaplacení.;-) Bodík!:yes:

Moooc lákavé:-p:yes: škoda, že nemám rybezle:-S:-S

spagetka: Víííím :-p:-p:-p

Teri, tys provokatérka, víš :-D:-D;-);-):-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
rybízový koláč s tvarohem, tvarohový koláč s rybízem, rybizovy kolac, tvarohový koláč, kolac s tvarohem a rybizem, tvarohovo rybizovy kolač, koláč s rybizem a tvarohem, tvarohový rybízový koláč, kolač s tvarohem, recept na rybízový koláč s tvarohem, rychlý rybízový koláč s tvarohem, rybízový koláč s želé, rybízový tvarohový koláč, rybízový koláč s tvarohem a sněhem, rybizovy kolac s tvarohems, tvarohovo rybízový koláč recept, rxbizovy koláč s tvarohem, -rybízový koláč na plech z tvarohu, kolace s tvarohem a rybizem, rybízový koláč na plech

Suroviny:
mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, šťáva rybízová, voda, zlatý klas, cukr krystal, rybíz, marmeláda rybízová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu