Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skopové na majoránce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 939 kJ /
1 898 kcal
Bílkoviny158,65 g
Tuky133,01 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 681 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,35 g
Sacharidy15,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Část slaniny nakrájíme na proužky, česnekové stroužky rozpůlíme a společně se slaninou jimi prošpikujeme očištěnou kýtu. Krok 2: Maso osolíme, opepříme, vložíme do PH, posypeme zbytkem slaniny pokrájené na kostičky, mírně podlijeme vývarem, vložíme lístky z půlky snítek majoránky a zapneme. Pomalila jsem na High celkem cca 4 hodiny. Krok 3: Máslo promneme s moukou, uděláme kuličky a po třech hodinách vložíme k masu, zahustíme šťávu. Na závěr přidáme zbytek lístků majoránky. Podáváme nejlépe s vařeným bramborem s petrželkou.

Zveřejněno 3. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jrZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jrZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

lrásné foto krásné bašty:-p:-p;-):yes::yes::-K

Vyzkouším, až přijdu ke skopovému - ale hned tak to nebude...;-) Ale už teď se těším a recept ukládám do paměti...vlastní..pro jistotu :yes:

Maruško,máš to krásné jak chuťově,tak i vzhledově:-K:-p:yes:Čerstvou majoránku mi z truhlíku úspěšně likvidují naši kočičí mazli,takže si mohu nechat o chuti a vůni této moc príma bylinky jen zdát;-):-D

Děkuju vám všem za milé komentáře:-):-K Skopové na majoránce je klasika, kterou už vařila Rettigová;-):-))

Skopové na majoránce dělala moje babička, když jsem byla u ní na prázdninách. Tam jsem se naučila jíst skopové a jím ho dodnes a s velkou chutí:-p:-p Recept doporučuji:yes:

Jehněčí je super a ještě lepší tvé profi záběry. Ikdybych to neměla ráda, určitě bych si dala, jak krásně to vypadá:-p

:-p:-p:-p,v pomaláči to musí být velká bašta :yes::yes::yes::-D

...hlavne ty varene brambory,ja jsem totiz skoro vegetarian.

jarka skrobakova: pro toho, kdo má rád skopové si myslím, že snad jo:-), z PH je maso krásně měkké a nevysušené. Díky:-K

Dobrota to bude určitě, :yes::yes::-p;-)

suslajda: děkuju:-), já s tím mám problém taky, tohle byla velká náhoda:-)

Krása na talíři taky bych se nechala pozvat u nás je problém sehnat skopové:yes::yes:

yanull: yanullko děkuju:-K, jedna porcička by tu ještě byla;-):-)

Maruško, hezká bašta, nechala bych se ráda pozvat, skopové a jehněčí mám moc ráda a majoránku též, škoda, že to k tobě tak daleko je, ale ono stejně nezbude, že? ;-):-):-p:-K:yes: +1

Tématické fráze:
skopové maso na majoránce, skopové maso recept na majorance, skopové, skopové recepty, jehněčí na majoránce, skopové na česneku a majoránce, skopové recept, jehněčí na česneku a majoránce, skopová kýta na majoránce, postup skopové maso na majorance, jehněčí a skopové recepty, skopovena majorance, koza na majoránce, recepty na skopové, recept na skopové, recepty skopove jehneci, recept ze skopoveho mas, skopové receppty, babica skopové, recept skopove

Suroviny:
kýta skopová, česnek, slanina, majoránka čerstvá, máslo, mouka hladká, vývar, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu