Suroviny
Porce: 24 placiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 67,10 g | 
| Tuky | 142,09 g | 
| Vláknina | 77,55 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 5,56 g | 
| Sůl | 13,50 g | 
| Sacharidy | 304,30 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Cibulovo-špekové,chlebové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar6z
Moje poznámka
					
				
Cibulovo-špekové,chlebové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar6z
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hraška sypká směs, 
						
						
							pokrmy z chleba, 
						
						
							chlebove placicky, 
						
						
							chlebové placičky recept, 
						
						
							bezlepkové chlebové placky, 
						
						
							špekové placky, 
						
						
							pokrmy zchleba, 
						
						
							chlebové kuličky, 
						
						
							chlébove placicky recepty, 
						
						
							chlebové cibulové placky, 
						
						
							placičky z chleba, 
						
						
							chlebove pokrmy, 
						
						
							vyzivna hodnota ovesnych vlocek zitne mouky, 
						
						
							hraška chleba, 
						
						
							top recepty cibulove placičky, 
						
						
							cibulové placičky, 
						
						
							špekove knedliky, 
						
						
							p0krmy z chleba, 
						
						
							chlebová placka se špekem, 
						
						
							chlebov placičky recept
						
					
						Suroviny:
						
							chléb, 
						
						
							masox, 
						
						
							hraška, 
						
						
							slanina debrecínská, 
						
						
							cibule, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							čerstvé bylinky, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (13)
Tady kopíruji jen část pro zajímavost
Hraška je výživná směs hrachu a bezlepkových obilovin, obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Je zdrojem železa, hořčíku a zinku. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité.
Vlastnosti Hrašky umožňují snížení nebo úplné vynechání vajíček v pokrmech.
V těstech napomáhá spojení jednotlivých mouk a zlepšuje kvalitu těsta, obzvláště při použití celozrnné nebo bezlepkové mouky. Běžně má větší množství těchto mouk v pečivu za následek těžkost, suchost a drobivost moučníku.
Hraška dodá moučníkům pěknou barvu a zlepší jejich výživnou hodnotu. S těstem se bude lépe pracovat a výsledný pokrm získá na chutnosti i lehkosti. Nebude se drobit a současně ani neztratí na křehkosti.
Nutno však říci, že Hraška při vaření nenahradí našlehaný sníh z vaječných bílků.
rebeka:Naděnko,opět se mi ve špajzu nějak okotil starší chleba
hosta:Jituško,to víš,že se nurazím
hanes24:Jiříku,určitě to půjde"vlnit"jen mám obavy,že ta cibule pustí dost šťávy.Ono v tom hrnci na sporáku se to přeci jen líp odpaří,vlastně osmaží
Jinak děkuji za přání