 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 828 kJ / 437 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g | 
| Tuky | 26,63 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 77 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 39,77 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Rozpálíme olej a opečeme naklepané kotlety, my zásadně bez kosti. Vyndáme a v témže tuku osmahneme cibulku. Vyndáme a příškvarky rozpustíme kuřecím vývarem.
	Krok 2: Do zapékací misky rozložíme brambory, na ně rozprostřeme cibuli a zalijeme bešamelem. Na to dáme kotlety a zalijeme tím co zbylo v pánvi.
	Krok 3: Pečeme při 75°C 1 hodinu. Podáváme ozdobené petrželkou, pochopitelně bez další přílohy, ta už tam je. Včera mi prozradila má Anička, že si nevšimla té teploty v receptu, (vařila to ona) a pekla to při 100°C. A bylo to dóbré. Víte, my tu v téhle zemi měříme teplotu ve Farenheitech a tak to musíme pořád přepočítávat. Na míry a váhy už jsme si zvykli, jen ta teplota!...
Zveřejněno 6. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Moje poznámka
					 
				
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Nejnovější recepty
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 2 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 2 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 3 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 4 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 7 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 7 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 7 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak upravit kotletu, 
						
						
							jak upravit kotlety, 
						
						
							zlatokopecke fazole, 
						
						
							co uvarit z kotlety, 
						
						
							jak udělat dobře kotlety na pánvi, 
						
						
							vaření z kotlety, 
						
						
							vaření kotlety, 
						
						
							zlatokopecké kuře, 
						
						
							kotlety s bešamelem, 
						
						
							přírodní kotety, 
						
						
							kotleta bez kosti recepty, 
						
						
							vaření z kotlet, 
						
						
							jižanské kotlety, 
						
						
							vaření v televizi, 
						
						
							přírodní kotlety, 
						
						
							co uvařit z vepřové kotlety, 
						
						
							recepty na vaření na televizi prima, 
						
						
							vaření kotleta, 
						
						
							vareni s kotlety, 
						
						
							kuřecí máčka
						
					
						Suroviny:
						
							kotleta, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka, 
						
						
							mléko, 
						
						
							vývar kuřecí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							petrželka
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
jinak tuhle pochoutku jsem dělala podle tebe a všem moc chutnala i dědovi...
PS... receptik vypada vyborne
To pečení při 75°C mě právě na tomto receptu láká...
No a příškvarky? Dobře, měl jsem napsat přípečky. Potíž je v tom, že já se to všechno učil v americe, tedy anglicky. Netroufl jsem si napsat "deglaze pan", protože jsem si jist, že tomu by rozuměl opravdu málokdo
A těch 75°? Je to málo, ale kdyby to bylo víc, brambory, které se tam dávají syrové by se neudělaly, a navíc by se to přiškvařilo.