Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 139,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Moje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 37 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 2 hodinami
Tématické fráze:
kachna na červeném víně,
kachní prsa úprava,
úprava kachních prsou,
kachní prsa v troubě,
jak pect kachni prsa,
kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
jak dlouho pect kachni prsa,
kachni prsa recept,
vynikající kachní prsa,
vaříme kachní prsa,
kachní prsa příloha,
úprava kachního masa,
úprava kachního prsa,
kacni prsa,
uprava kačeních prsou,
kacni prsa na víně,
uprava kachni prsa,
steak z kachních prsou,
kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny:
prsa kachní,
slanina,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo,
bylinky,
olej
Komentáře (17)