Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 858 kJ / 2 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 255,46 g |
| Tuky | 63,48 g |
| Vláknina | 15,54 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 6,16 g |
| Sůl | 15,73 g |
| Sacharidy | 124,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína dle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4GO
Moje poznámka
Čína dle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4GO
Nejnovější recepty
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 43 minutami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 12 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 12 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 5 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 9 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 9 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 9 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 11 hodinami
Tématické fráze:
ostra cina,
original cina recept,
čína z vepřového masa,
cina albert,
tesco čína,
originál čína recepty,
secuan originál,
čína s kuřecími prsy,
bezva čína,
co udelat s kurecim prsem,
čína z kuřecího masa albert,
čína recept albert,
recept na čínu,
čína recept,
original čína,
čína recepty,
červená kari patas,
čína originál,
čína originál recepty,
patas recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
žloutek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
podravka,
česnek,
koření kari,
chilli,
olej,
moučka škrobová,
mrkev,
zelí bílé,
pórek
Komentáře (9)
Tvoje čína se mi líbí, dělám jí hodně podobně a s tím zelím máš pravdu, to je tam hodně fajn